Tietoa jäsenille

AJANKOHTAISTA:

Uimahalliharjoitukset alkavat Euran uimahallissa 1.2. 2020 klo 10:00. Katso tapahtumakalenteri!

Vuoden 2020 toiminta:

16.5.2020 Eurajokimelonta Kiukainen-Panelia

23.5.2020 Koskeljärvellä päivä- ja yöretki

24.6.-26.6. tai 1.7.-3.7. 2020 melonnan peruskurssi

1.-2.8.2020 Pyhäjärven ympärimelonta (voi meloa vain yhteen suuntaan)

15.8.2020 Villiinny Koskeljärvestä; melonta

29.8.2020 Nuku yö ulkona Koskeljärvellä

Euran Kanoottiklubin jäsenet niittävät mainetta melontakisoissa

Euran Kanoottiklubin jäsenet Pasi Wallin ja Jussi Wallin jatkavat menestystään melontakisoissa. Pasi Wallin edustaa Euran Kanoottiklubia ja Jussi Wallin Saaristomeren Melojia.

Pasi Wallin voitti Suomen mestaruuden maratonmelonnan M75-ikäisten kajakkikaksikoissa Porissa. Pasin kanssa meloi Esko Tuohimaa Saaristomeren melojista.

Jussi Wallin voitti yleisen sarjan Suomen mestaruuden kajakkikaksikkojen sarjassa (K2) maratonilla ja saavutti pronssia yleisen sarjan yksiköissä. Lisäksi tuli SM-kultaa M45-sarjan yksiköllä ja M35-ikäisten K2-sarjassa. Pohjoismaiden maratonmestaruuskisoissa hän saavutti mestaruuden M45-sarjassa.

Jussi Wallin osallistui myös European Masters Gamesiin Italiassa ollen 1000 metrillä seitsemäs. Ratamelonnassa hän saavutti Suomen mestaruuskisoissa neljä pronssimitalia M40-sarjan 200, 500, 1000 ja 5000 metrin markoilla.

Suomen Cupin M40-sarjan lopullinen sijoitus on vielä auki tämänhetkisen sijoituksen ollessa kolmas.

Teksti: Marja Kares-Oksman

Järvivaja Säkylän Pyhäjärven rannalla Kauttualla Eurajoen luusuassa
Pähkinistöntie 46, josta nimetöntä tietä vasemmalle rantaan. Vaja heti vasemmalla rannassa.

Jokivaja Eurajoen rannalla lähellä Euran Keskustaa
Eurantie 20, josta rantaan

Kanoottiklubissa on jäseniä 82, joista naisia 48 ja miehiä 34

JÄSENMAKSUT JA MUUT MAKSUT 2020

Kajakinkäyttö- ja liittymismaksu            30 € /jäsen (maksetaan vain kerran)

Jäsenmaksu                                         30 € / jäsen

Nuorisojäsenmaksu (12-18 v.)             15 € / jäsen

Kajakinsäilytysmaksu                           20 € /kanootti jokivajassa

Kajakinsäilytysmaksu                           35 €/ kanootti järvivajassa

Avainmaksu                                          30 € (maksetaan vain kerran ja maksu palautetaan, kun jäsen palauttaa avaimen)

Kaverimelonta                                       a' 5 €

Jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuussa ja ne erääntyvät kahden viikon kuluttua. Jos et ole saanut jäsenmaksua maaliskuuhun mennessä, ota heti yhteyttä Kirsi-Marja Lähteenojaan.

Käytä maksaessasi vain eri laskuissa annettuja viitenumeroita. Jos laskussa on jotain huomauttamista, ota yhteyttä Kirsi-Marja Lähteenojaan.

Älä muuta laskun summaa omatoimisesti!

Muista oikea viitenumero!

Jos eroat seurasta tai sinut todetaan eronneeksi ja sinulta on jäänyt omaisuutta seuran tiloihin (esim. kajakki tai muita tavaroita), seuralla on kahden vuoden kuluttua erosta oikeus menetellä tavaroittesi kanssa hyväksi katsomallaan tavalla. Muista siis poistaa kaikki omaisuutesi seuran tiloista.