Tietoa jäsenille

AJANKOHTAISTA:

Koronaviruksesta huolimatta melomassa voi käydä. Tehostetaan käsien puhdistamista ja välineiden desinfektiota. EKK:n hallitus tehnyt suojautumisohjeet järvi- ja jokivajalle. ÄLÄ KUITENKAAN MENE SAIRAANA  MELOMAAN!

Vuosikokous pidetään Jokivajalla 6.6.2020 klo 14.00

Vuoden 2020 toiminta:

27.6.2020 Eurajokimelonta Kiukainen-Panelia

6.6.2020 klo 17.00 Koskeljärvellä ilta- ja yöretki. Lähtö Järvivajalta klo 17.00 tai voit tulla suoraan Uhrattuun Koskeljärvelle klo 17.45. Teltta, vaihtovaatteet ja eväät mukaan.

1.7.-3.7. 2020 melonnan peruskurssi / tarkennetaan ajankohtaa kesäkuussa

1.-2.8.2020 Pyhäjärven ympärimelonta (voi meloa myös vain yhteen suuntaan)

15.8.2020 Villiinny Koskeljärvestä; melonta

29.8.2020 Nuku yö ulkona Koskeljärvellä

Euran Kanoottiklubin jäsenet niittävät mainetta melontakisoissa

Euran Kanoottiklubin jäsenet Pasi Wallin ja Jussi Wallin jatkavat menestystään melontakisoissa. Pasi Wallin edustaa Euran Kanoottiklubia ja Jussi Wallin Saaristomeren Melojia.

Pasi Wallin voitti Suomen mestaruuden maratonmelonnan M75-ikäisten kajakkikaksikoissa Porissa. Pasin kanssa meloi Esko Tuohimaa Saaristomeren melojista.

Jussi Wallin voitti yleisen sarjan Suomen mestaruuden kajakkikaksikkojen sarjassa (K2) maratonilla ja saavutti pronssia yleisen sarjan yksiköissä. Lisäksi tuli SM-kultaa M45-sarjan yksiköllä ja M35-ikäisten K2-sarjassa. Pohjoismaiden maratonmestaruuskisoissa hän saavutti mestaruuden M45-sarjassa.

Jussi Wallin osallistui myös European Masters Gamesiin Italiassa ollen 1000 metrillä seitsemäs. Ratamelonnassa hän saavutti Suomen mestaruuskisoissa neljä pronssimitalia M40-sarjan 200, 500, 1000 ja 5000 metrin markoilla.

Suomen Cupin M40-sarjan lopullinen sijoitus on vielä auki tämänhetkisen sijoituksen ollessa kolmas.

Teksti: Marja Kares-Oksman

Järvivaja Säkylän Pyhäjärven rannalla Kauttualla Eurajoen luusuassa
Pähkinistöntie 46, josta nimetöntä tietä vasemmalle rantaan. Vaja heti vasemmalla rannassa.

Jokivaja Eurajoen rannalla lähellä Euran Keskustaa
Eurantie 20, josta rantaan

Kanoottiklubissa on jäseniä 79, joista naisia 46 ja miehiä 33

JÄSENMAKSUT JA MUUT MAKSUT 2020

Kajakinkäyttö- ja liittymismaksu            30 € /jäsen (maksetaan vain kerran)

Jäsenmaksu                                         30 € / jäsen

Nuorisojäsenmaksu (12-18 v.)             15 € / jäsen

Kajakinsäilytysmaksu                           20 € /kanootti jokivajassa

Kajakinsäilytysmaksu                           35 €/ kanootti järvivajassa

Avainmaksu                                          30 € (maksetaan vain kerran ja maksu palautetaan, kun jäsen palauttaa avaimen)

Kaverimelonta                                       a' 5 €

Jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuussa ja ne erääntyvät kahden viikon kuluttua. Jos et ole saanut jäsenmaksua maaliskuuhun mennessä, ota heti yhteyttä Kirsi-Marja Lähteenojaan.

Käytä maksaessasi vain eri laskuissa annettuja viitenumeroita. Jos laskussa on jotain huomauttamista, ota yhteyttä Kirsi-Marja Lähteenojaan.

Älä muuta laskun summaa omatoimisesti!

Muista oikea viitenumero!

Jos eroat seurasta tai sinut todetaan eronneeksi ja sinulta on jäänyt omaisuutta seuran tiloihin (esim. kajakki tai muita tavaroita), seuralla on kahden vuoden kuluttua erosta oikeus menetellä tavaroittesi kanssa hyväksi katsomallaan tavalla. Muista siis poistaa kaikki omaisuutesi seuran tiloista.