Palvelut muille

Koronaviruksesta huolimatta melomassa voi käydä. Tehostetaan käsien puhdistamista ja välineiden desinfektiota. EKK:n hallitus tehnyt suojautumisohjeet järvi- ja jokivajalle. ÄLÄ KUITENKAAN MENE SAIRAANA  MELOMAAN!

Kajakkien ja kuljetuskärryn vuokraus

Vuokrattavia kajakkeja on sekä Järvivajalla että Jokivajalla.

Kajakin vuokra 10 € / max 3 tuntia tai 20 € yli 3 tuntia, max 1 vrk

Kaksikkokajakin vuokra 20 € / max 3 tuntia tai 40 € / yli 3 tuntia, max 1 vrk

KAJAKKIEN VARAUSTILANTEEN NÄET TAPAHTUMAKALENTERIN VAS. YLÄREUNAN LINKISTÄ.

Kuljetuskärryn vuokraus 25 €

Retkien ohjaus 50 €

Heinäkuussa, viikonloppuisin melontaa voi käydä kokeilemassa opastetusti Järvivajan aukioloaikoina

Seura järjestää kesäisin melontakursseja.

Seura järjestää melontaretkiä, joille voi osallistua. Retkille osallistuminen 20 €; omalla kajakilla 10 €

Melonnan opetusta ryhmille 60 € / tunti tai yritysasiakkaille sopimuksen mukaan

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi tiedustellaksesi kajakkien vuokrausta, melontaopastusta.tai muuta.

Melonnan peruskurssi

Euran Kanoottiklubi järjestää melonnan peruskurssin 1-2 kertaa kesässä. Kurssi noudattaa Suomen Melonta- ja Soutuliiton suosituksia ja kurssista saa todistuksen suoritettuaan myös pelastautumisen hyväksytysti. Kurssin kesto on kolme arki-iltaa, yhteenä 10 tuntia. Lisäksi järjestetään pelastautumisharjoituksia. Seuraa ilmoittelua tapahtumakalenterissa ja facebookissa. Jos kiinnostuneita löytyy, niin 2. melonnan peruskurssi järjestetään 5-7.8.2020 illalla.

Melontakokeilut

Kesällä järvivajalla on mahdollista kokeilla melontaa; ensimmäisen kerran ilmaiseksi ja jatkossa 10 €/kerta. Järvivaja on perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00 - 19.00 4.7. -2.8. 2020

Aukioloajat

Järvivaja on auki heinäkuussa viikonloppuisin, muuten vain sovitusti. Jokivaja on auki vain sovitusti.